sharonainspain.reismee.nl

Update!

Zo daar zijn we weer. Ik zal even verder gaan waar ik gebleven was.

Het skype intervieuw! Man man wat was ik zenuwachtig. Gelukkig vond de medewerker van Travel active het wel goed gaan. Nu gingen de spannende weken in. Binnen 2 weken zou ik iets te horen krijgen. Vandaar was het zover; IK BEN GEACCEPTEERD woeehooeeeee. Ik ben zo ontzettend blij nu. Mijn pakket is nu naar de partner organisatie in Spanje gestuurd en hun gaan opzoek naar een passend gezin. Ik mag zelf de keuze maken of ik voor een gezin ga of verder wil zoeken. De klik is het belangrijkste!

Ik heb via de mail al de nodige informatie toegestuurd gekregen zoals informatie over de zorg / reisverzekering. Stiekem heb ik nog veel te regelen maar allemaal voor een goed doel!

Als je op de hoogte wil blijven van mijn reisverhalen kan dat zeker! Rechts langs dit verhaal kun je je emailadres invoeren en dan krijg je een mail als ik een nieuw reisverhaal geplaatst heb.

Als er nieuws is dan plaats ik natuurlijk meteen een nieuw verhaal! Dankjewel voor de reacties op mijn vorige blog, leuk om zo'n positieve reacties te krijgen.

-xxx-