Wish me luck!
Na een hele poos bezig geweest te zijn met mijn aanmeld pakket, heb ik vandaag mijn skype intervieuw! De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik nu dus mega zenuwachtig ben! Nou gaat het er om hangen, is mijn Engels voldoende en mijn pakket goedgekeurd, of word ik afgekeurd.. Hopelijk maak ik mezelf druk om niks en krijg ik over een aantal weken een email met de verlossende worden: je bent goedgekeurd..
Maar ik zal jullie even wat meer vertellen over de afgelopen tijd. Ik wil al een lange tijd als au pair naar het buitenland, maar heb de grote stap nooit "durven" zetten. Op 15 April ben ik samen met mam naar een informatiebijeenkomst geweest van Travel active waarin uitleg gegeven werd over het au pair worden. Na deze avond wist ik het 200% zeker, dit is wat ik wil en ga doen!! Ik heb mezelf de dag erna aangemeld en maandags kreeg ik het pakket binnen. Om het even kort te omschrijven, DIT WASHEEL VEEL. Denk dan aan gegevens over mij / opleidingen / vaardigheden / ervaringen / beschikbaarheid en voorkeur voor land. Maar ook referenties van werk en vrienden, medische verklaringen, kopieen van diploma's, foto powerpointen een host family brief horen hier bij. En ja hoor, dit allemaal in het engels! Ik ben er even mee bezig geweest (ik ben de taal Engels gelukkig niet verleerd) en na het wachten op een aantal referenties kon ik na 2 maanden mijn pakket opsturen en vrij snel daarna kreeg ik een email: bevestiging voorbereidingsworkshop en intervieuw via skype op 16-6.
Ik wil graag naar Spanje toe voor 6 maanden. De bedoeling is om in Januari ergens te vertrekken.Ik heb altijd iets met dit land gehad en zou graag meer over de cultuur en taal willen leren. Wat is er dan beter om dit te combineren met mijn werk met kinderen!!
Ik ga mezelf nu nog even voorbereiden op het engelse intervieuw via skype.
Wish me luck!

- Reacties zijn altijd welkom!
Als consulente van jou hierin Nederland ga ik jou heel veel succes wensen! Ik ga missen, maar ben super trots op je dat je deze stap gaat zetten!
Ze gaan een top au pair aan je hebben!
Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik het graag!
Heel veel succes!!!!
Super leuk zusje! ???? we gaan je wel missen hoor xxx
Die vraagtekens moesten uitroeptekens zijn
Wat leuk om te horen, ik heb binnenkort ook skype gespek en voorbereidings workshop. ik ben erg zenuwachtig voor het skype gesprek. Leuk dat je naar Spanje gaat ik ga naar Engeland :)
gr annabel